En kollektion bostadsrätter för personligheter

 

I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet! Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Ikonbyggnaden med sin böljande fasad blir ett kännetecken för hela området. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan på det bönformade höghuset har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en härlig takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

Brf Wellingeby förfogar även över ett antal fina lokaler som hyrs ut till olika verksamheter. Här finns möjligheter för företagare att driva både restaurang-, affärs- eller kontorsverksamhet. Hökerum Fastigheter hjälper till att fylla lokalerna med lämpliga näringsidkare innan föreningen själv tar över ansvaret.

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

Takterrass och Torg

På taket till hus B bygger vi en härlig takterrass där du kan umgås med familj och vänner eller bara slappna av med en god bok och en kopp kaffe. Här får vi inspiration från vår nordiska flora. Vi sneglar på sköna miljöer som Highline Park i New York när stämning för takträdgården sätts.

På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling.

I entréplan i hus A planerar vi ett fräscht gym för föreningens medlemmar. Här finns också en lokal med två övernattningsrum samt mötes-/kalasrum som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egen lägenhet!

 
Tearrac.jpg
 

Lägenhet 1135 och 2135

 

Föreningens två största lägenheter är försedda med det vi kallar för ”extra allt”! Köket är utrustat med en köksö med barhäng, vinkyl och vatten samt ett stort utrymme för ett rejält matbord i nära anslutning till balkongdörren.

I lägenheten finns ett bibliotek med väggfast bokhylla. Vardagsrummet har en öppen eldstad med insatsbrännare för etanol. Lägenheten har också en separat tvättstuga med klädkammare.

Det stora sovrummet har ett eget badrum samt en ”walkin- closet”. Golven i hela lägenheten är i flytspacklad betong och försedda med golvvärme.

Den fantastiska balkongen på dryga 60 m2 når du via två skjutdörrspartier från kök respektive bibliotek.

 
 
1135.jpg
2135.jpg
 

BOFAKTABROSCHYR


Annonser & Artiklar