En kollektion bostadsrätter för personligheter

 

I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet! Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Ikonbyggnaden med sin böljande fasad blir ett kännetecken för hela området. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan på det bönformade höghuset har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en härlig takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

Brf Wellingeby förfogar även över ett antal fina lokaler som hyrs ut till olika verksamheter. Här finns möjligheter för företagare att driva både restaurang-, affärs- eller kontorsverksamhet. Hökerum Fastigheter hjälper till att fylla lokalerna med lämpliga näringsidkare innan föreningen själv tar över ansvaret.

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 

Lägenhet 1135 och 2135

 

Föreningens två största lägenheter är försedda med det vi kallar för ”extra allt”! Köket är utrustat med en köksö med barhäng, vinkyl och vatten samt ett stort utrymme för ett rejält matbord i nära anslutning till balkongdörren.

I lägenheten finns ett bibliotek med väggfast bokhylla. Vardagsrummet har en öppen eldstad med insatsbrännare för etanol. Lägenheten har också en separat tvättstuga med klädkammare.

Det stora sovrummet har ett eget badrum samt en ”walkin- closet”. Golven i hela lägenheten är i flytspacklad betong och försedda med golvvärme.

Den fantastiska balkongen på dryga 60 m2 når du via två skjutdörrspartier från kök respektive bibliotek.

 
 
1135.jpg
2135.jpg
 

BOFAKTABROSCHYR


Annonser & Artiklar