En kollektion bostadsrätter för personligheter

 

I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet! Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Ikonbyggnaden med sin böljande fasad blir ett kännetecken för hela området. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan på det bönformade höghuset har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en härlig takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

Brf Wellingeby förfogar även över ett antal fina lokaler som hyrs ut till olika verksamheter. Här finns möjligheter för företagare att driva både restaurang-, affärs- eller kontorsverksamhet. Hökerum Fastigheter hjälper till att fylla lokalerna med lämpliga näringsidkare innan föreningen själv tar över ansvaret.

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

Takterrass och Torg

På taket till hus B bygger vi en härlig takterrass där du kan umgås med familj och vänner eller bara slappna av med en god bok och en kopp kaffe. Här får vi inspiration från vår nordiska flora. Vi sneglar på sköna miljöer som Highline Park i New York när stämning för takträdgården sätts.

På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling.

I entréplan i hus A planerar vi ett fräscht gym för föreningens medlemmar. Här finns också en lokal med två övernattningsrum samt mötes-/kalasrum som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egen lägenhet!

 
Tearrac.jpg
 

BOFAKTABROSCHYR